Спонзори:

Финалисти

Во Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил главниот збор го имате токму Вие – нашата публика. Токму затоа, ве покануваме да гласате во петте различни категории кои ги подготвивме, и во секоја од нив да го одберете вашиот фаворит.

Гласањето е официјално започнато – одберете го вашиот фаворит во секоја од категориите!