Златно Тркало Финалисти 2024

Во Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил главниот збор го имате токму Вие – нашата публика. Токму затоа, ве покануваме да ги разгледате петте различни категории кои ги подготвивме, и во секоја од нив да го одберете вашиот фаворит.

Во Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил главниот збор го имате токму Вие – нашата публика. Токму затоа, ве покануваме да ги разгледате петте различни категории кои ги подготвивме, и во секоја од нив да го одберете вашиот фаворит.

Гласај за твојот фаворит во сите категории!