Финалисти » Електрифициран Автомобил

Претходна Категорија

Гласањето заврши, Ви благодариме за учеството!

Резултатите ќе бидат објавени наскоро.

Ова се кандидатите кои се борат за титулата Златно Тркало – Најпосакуван Нов Електрифициран Автомобил за 2020, во соработка со Exide.

Toyota Camry Hybrid

Големиот, хибриден Camry наметнува поинаков пристап кон нештата во својот сегмент – автомобилот кој руши рекорди во САД ќе се обиде да го направи истото и во Европа.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Toyota Corolla Hybrid

Со новата Corolla, Toyota воведува еден многу важен новитет во сегментот – а тоа е масовната хибридизација која станува сè попопуларна. Со исфрлањето на дизелите од понудата, јапонскиот бренд прави храбар чекор кон електрификацијата и хибридизацијата воопшто.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Toyota RAV4 Hybrid

Новиот RAV4 воведува многу, многу новитети – од новиот (и во нашите очи конечно возбудлив) дизајн, преку новата платформа, новиот хибриден погон со 10% зголемена моќност, па сè до новите технологии во кабината и едноставно – новиот пристап кон нештата.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Следна Категорија