Национален Избор за Најпосакуван Автомобил

Златно Тркало 2024 – Победници!

Гласањето заврши, гласовите се преброени и ова се овогодинешните победници!

Златно Тркало 2024 – Финалисти!

Денес ја започнуваме најновата рунда на Златно Тркало – оваа година осум кандидати ќе се натпреваруваат во три различни категории. Погледнете ги финалистите и дознајте повеќе за нив!

Што е всушност Златно Тркало?

Златно Тркало е нов уникатен начин да го најдеме најпосакуваниот автомобил кај нас – на гласање се ставени финалистите пред ВАС, сите луѓе од Македонија кои се изложени на интернет и социјалните мрежи, за да формираат резултати според кои ќе се види интересот на реалните љубители и купувачи на автомобили.

Како да учествувам?

Лесно! Избери го својот фаворит во секоја од категориите – резултатите ќе ги објавиме на 1ви Март!

Златно Тркало 2021 – Доделување на признанијата!

Гледајте ја свечената церемонија во живо – Вторник, 18ти Мај, 19:45!

Златно Тркало 2021 – Победници!

Гласањето заврши, гласовите се преброени и ова се овогодинешните победници!

Златно Тркало 2021 – Гласањето Заврши!

Заврши овогодинешниот Избор за Најпосакуван Автомобил. Погледнете кои беа кандидатите!

Златно Тркало 2021 – Финалисти!

Започнуваме со претставување на финалистите – листата на кандидати кои ќе се натпреваруваат во овогодинешното издание на Златно Тркало е веќе објавена – погледнете ги финалистите, а наскоро ќе започнеме и со гласањето.

Златно Тркало 2021 – Широка листа на кандидати.

Започнува нов циклус на Националниот Избор за Најпосакуван автомобил, и со огромни гордост и задоволство ја објавуваме широката листа на возила-кандидати.

Во следните неколку седмици ќе ги објавиме финалистите во секоја од нивните категории, а во меѓувреме тука можете да ја погледнете широката листа на кандидати.

Победници за 2020!

Со задоволство ги објавуваме победниците на првото, инаугуративно издание на Златно Тркало. За да ја видите листата на победници во секоја категорија, кликнете тука.

Што е всушност Златно Тркало?

Златно Тркало е нов уникатен начин да го најдеме најпосакуваниот автомобил кај нас – на гласање се ставени финалистите пред ВАС, сите луѓе од Македонија кои се изложени на интернет и социјалните мрежи, за да формираат резултати според кои ќе се види интересот на реалните љубители и купувачи на автомобили.

Како да учествувам?

Лесно! Избери го својот фаворит во секоја од категориите – резултатите ќе ги објавиме на 1ви Март!