Финалисти » Семеен Автомобил

Претходна Категорија

Гласањето заврши.

Ова се кандидатите кои се борат за титулата Златно Тркало – Најпосакуван Нов Семеен Автомобил за 2021.

DFSK Glory F5

Несекојдневниот купе-SUV од далечниот исток е неочекувано изненадување – ја покажува брзината со која кинеските производители ги надградуваат своите продукти, а истовремено нуди многу простор и практичност по привлечна цена.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mkCarsByVik | RPM.mk

Haval H6

Haval H6 нуди многу за вложеното на секој мерлив начин – нешто на што сме подзаборавиле, а последен пат беше случај кога корејските производители ја започаа офанзивата на светските пазари.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Škoda Octavia

Octavia секогаш ги поставувала правилата на игра во својот сегмент. Комбинацијата од врвна просторна понуда, докажан квалитет и моќни мотори ја правеле Octavia особено интересни за нашите купувачи. Новата, дигитална Octavia оди чекор понатаму!

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mkCarsByVik | RPM.mk

Следна Категорија