Финалисти » Бизнис Автомобил

Претходна Категорија

Гласањето заврши, Ви благодариме за учеството!

Резултатите ќе бидат објавени наскоро.

Ова се кандидатите кои се борат за титулата Златно Тркало – Најпосакуван Нов Бизнис Автомобил за 2020.

BMW Серија 3

BMW ја усоврши формулата за спортски седан – и со секоја генерација успева одново да постави нови стандарди.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Hyundai Elantra

Темелно редизајнираната Elantra и понатаму е интересна за нашите купувачи – богатата опрема, докажаниот мотор и корејската доверливост се силни атрибути.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

SEAT Tarraco

Новиот Tarraco е именуван по градот Тарагона во Шпанија, а ова произлезе одкако Seat побара од своите фанови да изберат име за нивниот последен модел. Како мешавина на функционалност и врвен дизајн, спортски изглед и удобеност, пристапност и квалитет, овој нов модел доаѓа во форма која одговара на поширок спектар на животни стилови.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mkCarsByVik | RPM.mk

Следна Категорија