Финалисти » Градски Автомобил

Ова се кандидатите кои се борат за титулата Златно Тркало – Најпосакуван Нов Градски Автомобил за 2023.

Opel Corsa

Освежената Corsa е унапредена во сите насоки – помоќна, технолошки-понапредна и визуело модернизирана. Со освежувањето, Corsa ги презема дизајнерските насоки од останатите модели во гамата, но истовремено добива и надградена електрична верзија со повеќе моќ и зголемена автономија.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mkCarsByVik | RPM.mk

Peugeot 2008

Освежениот бестселер на Peugeot добива нов лик, нови технологии и нови хибридни погони, а електричниот e-2008 добива и повеќе моќност и подобрена автономија.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mk | CarsByVik | RPM.mk

Renault Megane E-Tech

Renault Megane E-Tech избива на сцената како привлечен конкурент во растечкиот сегмент на електрични семејни хечбек модели. Тоа не е само електрична верзија на Megane на бензин; тоа е радикален редизајн кој дава приоритет на уникатните предности на ЕВ платформата.

Прочитајте повеќе:    Авто Плус | CARclub.mkCarsByVik | RPM.mk

Следна Категорија