Финалисти 2021

Во Националниот Избор за Најпосакуван Автомобил главниот збор го имате токму Вие – нашата публика. Токму затоа, ве покануваме да ги разгледате петте различни категории кои ги подготвивме, и во секоја од нив да го одберете вашиот фаворит.

Одбери го и гласај за твојот фаворит во секоја категорија!